Monday, 25 February 2013

Instagram Saya...

Sejak ada akaun Instagram nie...
Ada la beberapa gambar aku dah muat naik...
Walaupun aku memang tak suka ambik gambar...
Tapi aku cuba sekeras mungkin untuk meriahkan Instagram aku tu...

Memula rajin gak ambik gambar...
Nak makan snap gambar dulu...
Tapi kadang2 terlupa lak...
Alamak! Dah abis makan baru ingat nak tangkap gambar... Haha...!!!

Nak ambik gambar pemandangan...
Aku bukan pegi mana pun...
Alah, asasnya aku memang tak biasa ambik gambar...
Tutup kes...

Sudahnya aku banyak muat naik gambar game aku jer...
Bila Pou aku naik level aku snap gambar...
Pou aku sihat dan cukup makan pun aku buh jugak..
Kalau Temple Run 2 aku dapat jarak jauh pun aku tayang jugak...

Tu je la pun isirung Instagram aku setakat nie...
Korang jom la follow aku kalau sudi...
Nie link Instagram aku... Huhu...!!!
http://instagram.com/zai_vis/

Gambar pertama ~ Menara Taming Sari, Melaka

Guna aplikasi instaplace

Fuhhhh...!!! My fav ^_^

Guna aplikasi instaweatherpro

Catatan terbaik aku main Temple Run 2

Pou aku dah level 44

Gabungan gambar Pou guna aplikasi photo grid

Nota Kaki : Aku cuba sedaya upaya untuk guna Bahasa Malaysia dengan betul sejak anak sedara aku kata budak2 sekarang kena lahar kalau guna bahasa SMS yang ntah apa-apa tuh... Ayarkkk...!!!

1 comment:

sa mic said...

lama sungguh lisa tak masuk instag sekarang, haha