Sunday, 18 September 2011

Semangat Yang Hilang...

Wah!!! Lamanya aku dah tak update blog nie...
Masuk hari nie dah 10 hari lamanya aku tak wat entri baru...
Tak macam mula2 dulu aku gigih wat entri baru walaupun tak setiap hari...
Adakah semangat aku dah hilang untuk menjadi blogger...
Adakah aku dikategorikan dalam golongan yang hangat2 tahi ayam jer...
Mintak2 tak macam tuh...Uwaaa...!!!


Setelah aku fikir2 kenapa aku jadi macam nie...
Bukan takde cerita yang nak dikongsikan...
Bukan takde lagu yang aku layan yang boleh aku kongsi kat sini...
Tapi aku rasa sebab aku tak sibuk skg...
Semester pengajian aku belum bermula...
Kerja2 di opis juga kebetulan tgh tak banyak...
Raya pun dah sudah...
Tak perlulah gigih pegi shopping n mengemas rumah segala...
Umah sedara mara yang wajib aku pegi pun dah lama aku kunjungi...

Bila aku dalam keadaan santai memang aku tak suka wat menda pelik2...
Just buat menda yang rutin saje misalnya gi keja balik keja...
Masuk fesbuk dan menanam kat kebun2 aku yang luas terbentang saujana mata memandang tuh...
Dah sampai masa untuk dituai aku akan tuai dan proses yang sama berulang lagik...hahaha...!!!

 Ni ladang Farmville aku...Haha...!!!
Tgh tanam raspberry nie...
Motip la sgt duit aku ada 26,021,679 kalau duit betul mak cik kayooo...!!!

Tapi bermula besok pagi aku kena pegi kursus 5 hari...
Mungkin aku akan busy sikit...
Aku suka jer pegi kursus sebab
  • aku dapat ilmu baru
  • aku dapat makan free... hehe...!!!
Tapi yang tak bestnya bila kena gi kursus nie ialah kena kerja ikut waktu pejabat... Uwaaa...!!!
Tuh yang tak bestnyer tuh...
Tapi takpe kursus kali nie kakak aku pun kena pegi jugak...
Boleh la pegi n balik sekali...Yey...!!!


Selamat Berkursus Vis...
Yeah...!!! Aku bersemangat nie...

2 comments:

intan said...

salam.. cik intan pun kekadang hilang mood nak berblog ni.. tapi cuba jugak cari idea nak tulis apa.. btw intan pun main farmville gak dulu skrg dah main cityville plak..hehe =)selamat berkursus..

Zai Mouri said...

Salam Cik Intan...
Thanks sudi tinggalkan jejak kat blog saya yang serba cincai nie...
Main Farmville dah macam darah daging...wah!!! tetiba...hehe...!!!