Tuesday, 13 March 2012

Roti Oh Roti...

Bertemakan tak keluar rumah sebab nak siapkan assignment...
Tadi aku kirim kakak aku beli roti...
Konfius nak beli Gardenia coklat kismis atau butterscotch...
Sebab dua2 aku suka...

Yang coklat tu dah lama aku suka...
Yang butterscotch tu baru je...
Masa tu kawan aku bawak gi opis...
Jadi aku menumpang la sekaki...


Dalam bertolak tarik tuh...
Last2 kakak aku belikan dua2 sekalik...
Hehe...!!! Puas la makan roti pas nie...
Thanks Gardenia dan kakak aku...

5 comments:

mizz miaizzati said...

dap nyee butterscot tuu...tang coklat tu lom penah rasa lagi..

Ety said...

a ceCadulu time sekolah, butterscotch tu memang femes gilaaa. kalau sampai stok kat koperasi, semua akan sebok serbu. HOHO :D

Zai Vis said...

miaizzati, try la rasa yang coklat tu pulak...sedap gak tau (",)

ety, sy lambat tau tentang kesedapan butterscotch tuh... Hehe...!!!

Syasya Johan said...

dah try waffles gardenia? sodappp

Jahidih Saili said...

Salam..wah..baiknya kakak..untung dpt dua2 sekali..hehe