Thursday, 1 December 2011

Hari Pertama Bulan Terakhir...

Diam tak diam...
Pejam celik pejam celik...
Hari nie dah 1 Disember...
Bulan terakhir dalam tahun 2011 nie...


Imbas balik...
Apa ekh aku dah buat sepanjang tahun nie...
Cuma menjalani rutin harian aje rasanya...
Tak kisah la tuh...
Bukan nak kena buat menda kebabom sangat pun dalam hidup kite nie kan...

Merujuk kepada bulan Disember pulak...
Ape ekh yang kena aku buat...
Satu2nya benda penting yang aku kena jalani ialah exam dua minggu lagik...
Subjek macam susah jugak tapi belum start study pun... Hurm...


Kalau boleh bulan Disember nie bergeraklah lambat2...
Kalau aku Doraemon aku hentikan masa kat bulan Disember jer...
Bestnya kalau setiap bulan adalah bulan Disember...
Januari sila muncul lambat2 yer... Hahaha...!!!

4 comments:

Cik tikah said...

kejap je kan masa berlalu. all the best utk exam :D

lladynoelover said...

Hi there this is 1st time to read your blog...n i thinx this is such a cute,simple and sweet blog i've ever explore...lg baguih dari jejari runcing yg xbape runcing 2...huhu..how to register to be your fan ya????love to see the way u decorate ur blog n da way u write in...keep it up babe....: )

Zai Vis said...

Thanks cik tikah...
moga dapat jawab suma soalan dengan baik nanti (",)
yup!!! kejap jer 2011 dah nak melabuhkan layarnya...

Zai Vis said...

Hai lladynoelover...
Terima kasih atas pujian yang melambung tinggi...
Tak layak rasanya terima pujian sebegitu sbb sy masih merangkak dalam arena blog memblog nie...
Register jadi fan tu cam ne yer...
Motip blur kan...haha...!!!
Tu bukti saya masih baru n tak faham byk benda...
Apa pun, salam kenalan (",)